Wednesday, 31 August 2011

Balik dah!!

Aah!Akhirnya!!Dpt gak buka internet!!Kat Terengganu x leh bukak sbb x de laptop...Ada wifi tp laptop x bwk..Haish..Tp best gak kat kampung!!Main perang mercun dgn org rumah dpn!!Hahaha!Uwaah!Penat nya!!Duduk 6 jam dlm kete!!(Bkn la 6 jam keluar gak nak makan/gi tandas..)Badan semua sakit sbb tidur dlm kete!!Ah,nak tidur awal mlm ni..penat..

Sunday, 28 August 2011

Selamat Hari Raya!!

Yay!!Raya nak dekat dah!!Lagi 2 ari je!!X sabar nye!!Ari ni start packing nak balik kampung kat Terengganu!! Esok kene keluar awal pagi!Lepas solat subuh je terus pegi!Oh!Lupa lak nak ckp...Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!!Maaf ye kalau ada wat salah ^^

Saturday, 13 August 2011

Buka Puasa

Td buka puasa kat Hotel De Palma!Makanan cam biasa la yg ada kat hotel...Ada la jugak artis yg ada tp x bape kenal..ada Jay Jay(yg ni x tau x sape tp mak ckp tu artis terkenal masa dulu2),ada group nasyid(lupa nama group nye apa...tgh concentrate mkn) pastu ada Keiran..tp x la heiran sgt(sbb bkn B2ST atau artis Kpop yg lain..)Ceh!x bangga ngan artis tempatan..aina ni mmg...nak jgk ngan artis Kpop...teruk betul la...

MV Release!!

Uwaah!Dah keluar dah semlm MV Bang Yong Gook ft Yoseob I Remember!!Uwaah!Dah addicted dah dgn lagu ni!!Suara Bang Yong Gook rap ngan Yoseob nyanyi mmg sesuai!!

Friday, 12 August 2011

MV Teaser Bang Yong Gook ft Yoseob!!!

Uwaah!!Dah keluar dah MV teaser 'I Remember'!!X sabar lak rasanya nak tunggu Full MV keluar!!
Full Audio


Sunday, 7 August 2011

Cube Special Stage!

Uwaah!Ari ni kat Ingikayo,ada Cube Special Stage!Uwaah!United Cube Forever!Yoseob hair is so kweopta! Hyunseung!Omona!dah tukar stail rambut!Mula2 x kenal langsung siapa!Bile tgk balik rupa nya Hyunsueng! Tgk la video ni..

Saturday, 6 August 2011

Fiction Japan Version!

Uwaah!X sabar nya!Nnt 16 August B2ST akan release Fiction MV Japanese Version!Uwaah!!X sabar ni!!

Sahur Pagi Tadi ngan Buka Puasa pada 4.8

Haish..Pagi tadi sahur kene bangun pukul 4 pagi..Nak tau sbb apa..sbb nak bersahur kat MCD..Semalam tu dah buka kat Hotel Quality..Makan banyak sgt...Haish..nasib baik perut x meletup...pastu pergi jap kat Plaza Alam Sentral..Tgk baju untuk raya nnt..Belum lagi beli baju raya..Balik tu tidur pukul 10 bgn pukul 4..Mmg masa tu mamai gila la!Terhantuk lak kepala kat dinding...Nasib baik kepala x berdarah...Tapi elok juga terhantuk kepala kat dinding sbb dah x rasa ngantuk dah..tp sakit la.. =.=

Thursday, 4 August 2011

Yoseob Collaboration with Bang Yong Kook!+SuJu Comeback!

Well,the title said it all!Yoseob akan buat lagu ngan Bang Yong Kook!X sabar nak dengar!Akan keluar 12 august nnt!(kalau x silap)
.............................................
Uwaah!SuJu nak wat comeback!Dorang akn perform kat Music Bank esok!(cian Infinite..Baru nak menang dah Suju masuk..Nak Infinite Menang..)Time for SuJu World Domination!??? Tengok la teaser untuk Mr.Simple

Tuesday, 2 August 2011

Puasa Ari 1

Puasa hari pertama ni la banyak dugaan..pagi2 sahur cam biasa la mkn style western...x de benda nak mkn..pastu tengahhari...bdn dah start panas..pastu semput...pastu batuk..pastu telingga sakit...pastu kat belangkang kepala sakit...haish...macam2 la lagi..masa tu la ingat dah x leh puasa dah..ye la,dah gi klinik mesti mkn ubat kan..tp tunggu sampai buka..membazir je buka sbb dah pukul 3.30..pastu tidur la skjp...haish..nasib baik ari dah baik..kalau x sah2 x leh wat oral ari ni..dah la berkumpulan lak tu!nnt kesian org yg dlm kumpulan yg sama...