Saturday, 31 March 2012

Rerandom :P

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!

Bling,bling oppa :P


Rerandom? Random sebenarnya :P Ah-ha,tengah boring -,- Hul,asal boring je pergi update blog,asal update blog je mesti boring :P lol,tapi tak la jugak -,- Boring tu kalau ada mood nak update,update la,kalau tak memang tak update la :P lol,apa la yang dok merapu ni -,-' Hul,kalau boring memang suka merapu pun :P


Lol,baik stop merapu sebelum jadi gila -,-' Ah! Malam semalam ada mimpi pasal 2AM! lol,entah macam mana 2AM boleh masuk pun Aina tak tau :P Tapi yang tau dorang muncul dalam mimpi adalah.Masa tu Aina panggil dorang semua oppa kecuali Changmin rasa nya,panggil dia ahjusshi :P lol,tau kejam -,- Tapi entah la masa tu dorang tengah duduk bersantai depan TV dekat rumah Aina lepas tu tinggalkan je dorang dekat situ  -__- Pelik sungguh mimpi -,-' Nak ikutkan,memang mimpi selalu pelik....kan? Ah,rasanya dalam blog ni banyak cerita pasal mimpi la -,-' lol..


Oh ya,baru teringat! Hehehe,masa hari Khamis tu dekat sekolah ada drama atas lantai :P Hul,masa tu tengah buat confession dekat Gumi-chi.Ya,kawan Aina yang fragile heart tu :P Ah,confession tu bukan confession cinta ye -,-' Ni luahkan perasaan dekat dia apa yang dah dipendamkan tu je tapi.....benda yang dipendamkan tu sebenarnya pasal Gumi-chi la,faham tak? Hahaha,tak reti la nak explain tu yang pakai ayat alien tu :P Okay,teruskan.Err,terus straight to the point la ya :P Ya,Aina nangis macam budak lima tahun kena curi gula-gula -,-' lol,nangis berlagu-lagu lagi :P lol,masa mula-mula start nangis tu dekat atas kerusi,tah macam mana tah boleh pulak dekat atas lantai -,-' Hahaha,yang lawaknya,time Aina nangis tu,Gumi-chi pun nangis sekali lepas tu Nisa dengan Anis XD Hahahaha,memang drama sedih habis! lol,Aina dah habis nangis,dorang masih bersedih lagi XD Masa tu rasa nak gelak guling-guling je! Hahaha,tau kejam :P Tapi hari Khamis tu mungkin hari nangis sekelas kot sebab lepas Aina nangis je,ramai pulak orang nak mengeluarkan air mata :P tapi sebab yang berlainan la :P


Setelah drama atas lantai tu,mungkin Aina dengan Gumi-chi macam dulu balik kot tapi.....entah la,perasaannya tak sama la .__. lol,entah la mungkin janggal kot..? Lama-lama nanti okay la tu :P Hahaha,mungkin .__. lol...Okay la,otak dah blank jadi....Bai :P

Sunday, 25 March 2012

BtoB?

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!



Ah,semalam pergi stalk pasal BtoB pulak :P tapi tak macam NU'EST la -,- Kalau stalk NU'EST tu berhari-hari tapi BtoB semalam je :P Hahaha,tu pun setakat tau nama je tapi tak ingat :P Yang ingat cuma Eunkwang,Minhyuk dengan Peniel :P Eunkwang dengan Minhyuk ingat muka dorang tapi Peniel dengan yang lain tu...tak ingat -__- Hahaha,muka dorang lebih kurang sama la.Kalau Eunkwang dengan Minhyuk tu senang je :P Eunkwang blond,Minhyuk yang comel tu :P Tapi nak ikut kan semua ahli nya comel -,-' Peniel tu nama je ingat tapi muka tak..Nama dia yang unik tu la senang nak ingat tapi muka tak -__- Nanti check la balik :P


Lagu dorang,Insane tu best jugak la.Addictive jugak :P Hahaha..entah la,bila BtoB debut perasaannya tak sama macam NU'EST .__. Agaknya sebab BtoB tu baru kot tapi....NU'EST pun baru jugak -,-' Mungkin BtoB tu tak berapa menarik hati Aina kot :P lol,tu pendapat sendiri la :P Ala,nanti 3 bulan lepas tu,mesti dah jadi fan BtoB dah :P Hahaha,mungkin kot -,- Ataupun,seminggu lagi :P Hahaha,nak jadi fan pun kena ada tempoh ke -__-' Ah,homework -,-' Bai :P

Siap homework,stalk balik BtoB :P

Saturday, 24 March 2012

Feelings...

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!



Aaaaah! Minggu ni,dekat sekolah...dramatik lagi -__- Okay,buat kawan baik sendiri nangis lagi :P Hahaha,tau kejam -,- Ya,orang yang sama yang nangis :P Gumi-chi.Ya,tu nama samaran :P Tak mungkin ada orang nama Gumi-chi kat Malaysia ni -,- Kalau ada pun entah-entah orang Jepun :P  Hul,dah lari dari cerita pulak dah -__- Okay balik semula ke cerita,dia nangis sebab Aina cakap macam ni,

Aina:Wei,kalau aku cakap sesuatu,kau jangan nangis tau..
Gumi-chi:Apa nya? Cakap je la
Aina:Ni...cuba kau jawab dulu,apa perkataan berlawanan bagi 'same'?
Gumi-chi: Perkataan berlawanan? 

Lepas tu,dia cakap tak faham la,Aina ulang balik soalan sampai dah satu tahap tu,cakap terus jawapan nya -__- Lama sangat...Dia kata dia tau tapi tak boleh cakap -,- Okay,dah gerenti-gerenti la perkataan berlawan bagi sama ialah beza.Okay,Aina baru sebut 'beza',dia dah start sebak di dada :P lol,macam tau-tau je nak cakap apa -__- Hahaha,lepas dia dah start sebak tu,pujuk la,takut jadi macam bulan lepas,gaduh tak tentu pasal :P Nasib baik cikgu masuk,jadi dah save la tapi.....hati Aina rasa tak tenteram.Rasa nak sangat cakap dekat dia,last-last tercakap jugak -___- Memang hampeh tak boleh tahan perasaan -,-' Aina cakap ni,

Kalau aku cakap aku nak kau yang dulu,apa perasaan kau?

Ha! Ayat tu! Hish,siapa la tak sedih bila kawan baik,rapat,dah macam adik beradik dah cakap macam tu..Serius! Dia nak nangis tapi control la sebab cikgu ada :P Hahaha,tau Aina teruk -,-  Lepas dah lama-lama tu,jadi elok balik :P Aina la yang start buat dia nangis dan yang start buat dia jadi happy balik -__- Hahaha,masa tu cakap apa tah tapi dia senyum balik ^^ lepas tu dah tak awkward dah :D


Nak tau kenapa cakap nak diri dia yang dulu balik? Agak-agak nya la korang mesti tau :P Ya,dia dah berubah tapi....tak tau nak cakap dari segi apa tapi memang dia berubah.Mungkin effect lepas dah 'boom' tu kot :P Agak-agak korang la 'boom' tu apa :P


Tadi tengok SUFBB last 2 episode tu.Tengok dorang punya friendship.....entah la.Kenapa la agak nya Aina ni suka sangat....macam tu.Rasa macam....Aaaah!! Macam mana la sanggup buat kawan sendiri macam tu! Aish...Dah la dua kali pulak tu! Bulan Febuari lepas tu bulan ni.Aaaah,harap-harap benda ni tak sama dengan mimpi tu.Harap-harap la...


Ah,stop sini je la -,- Rasa pening tiba-tiba -,-' Bai :P

Just hoping that this friendship last longer and hoping that the dream is just a dream..

Sunday, 18 March 2012

Hmm...sekolah balik -,-

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!!


JR macam Lee Minki o.O


Okay,esok sekolah dah //relax :P Ceh,relax la sangat -,- Homework tak siap lagi..folio tak print lagi..Aish,teruk betul :P Tak tau la nak kata apa -,- Nak kata suka esok sekolah ke atau pun tak suka esok sekolah -,- Hahaha,alien memang macam tu  :P


Cuti sekolah seminggu ni tak pergi mana-mana pun sebab abang ada exam pastu adik pulak ada kelas -__- Memang duduk rumah je la :P Tapi tadi pergi hi-tea sebab nak tebus tak pergi mana-mana cuti sekolah ni.. lol,okay la jugak kan :P Hahaha,kat sana makan memang banyak tapi bila balik rumah rasa lapar balik -__- What the heck?!! Lapar balik?!! Tsk,serius memang lapar .__. Tapi mak kata makan je la banyak-banyak sebab remaja yang dalam lingukan umur macam Aina ni kena makan banyak sebab tengah dalam proses apa tah...tumbusaran rasanya..? Belum lagi tahap nak diet-diet     -__- Okay,kalau macam tu makan tengah malam pun tak apa la kan? lol,ye la tu -__- Nanti kang gemuk betul baru tau :P


Okay la,setelah lama mengkaji? pasal NU'EST ni,bias Aina ialah.........Ren!!...kot :P Sebab asyik tengok gambar Ren yang pokerface tu je :P Hahaha,serius,Ren buat heart pun tak ada expression XD Comel gila budak ni! Harap nanti bila NU'EST Star Making tu start,boleh tengok muka Ren yang ber-expression :P Lepas tu JR pun jadi bias jugak! Suka dengar suara dia bila cakap! Comel nya! Macam budak-budak je! Kalau boleh dalam show tu harap JR bercakap dari masa awal show hingga ke akhirnya! Hul,letih la JR tu asyik nak cakap je -___- Okay,jadi secara official nya Ren dengan JR jadi bias Aina *o* Hahaha!


Okay la,setelah habis fangirl-ing,nak buat homework pulak....mungkin :P Baibai~

Saturday, 17 March 2012

Gyo~ :P

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!

Gyaaah~ *O*


Gyo~ lol,apa ni.. -__- Hahaha,jadi pelik sekejap :P Hul,tadi pergi tengok John Carter kat TGV..tapi bagi Aina la,pendapat diri sendiri la kan,cerita tu....Boring -___- lol,serius ._. Sepanjang 2 jam tu,main dengan tisu je -,- Tapi kalau part yang macam best sikit tu memang tengok la lagi-lagi kalau action! Memang best tengok dorang keluarkan darah... -___- Tapi ada part yang tak faham jugak :P Hul,ya,Aina seorang yang lambat loading atau dengan perkataan lain nya blur :P


Ah,awal pagi tadi pergi sambung stalk NU'EST :P Pergi cari maklumat pasal dorang dengan lebih mendalam...Macam perv je dengar :P Rasanya NU'EST ni macam tak ada bias je sebab dorang ni terlalu ahsgdh! Aaah,tak tau nak cakap apa pasal dorang! Tak ada perkataan yang sesuai untuk describe kan dorang! Personalitinya,mukanya..semua la! Ah,JR punya suara bila cakap lain gila bila rap! Bila cakap,kecik je suaranya tapi bila rap,kasar! Unik betul! Patut la Aron tu fasih cakap english rupa nya Korean-American -,- Lahir dekat California rasanya kalau tak silap.Lol,malas nak search balik :P Nama fan NU'EST,NU'TELLA...macam nama brand spread chocolate nuttella je -__- lol,tu belum official lagi tapi buat sementara waktu je :P Tapi kalau official pun,okay kot..?


Lol,rasa nya sejak semalam asyik NU'EST je...sampai Infinite pun lupa -___- Tapi tak la lupa 100% :P Tak ingat buat sementara waktu :P Tu la stalk pasal NU'EST je Infinite pun tak ingat -,-' Ish,bahaya ni! Nak kena sama rata! 100% Infinite 100% lagi NU'EST! :D Okay la tu,200% bahagi dua :P Ah,apa la yang Aina merapu tak tentu pasal ni... -___-


Aaaah,tengok SBS Entertainment Award sakit perut gelak XD kelakar kot! Gelak guling-guling lagi :P Pastu SBS Gayo Daejun pulak! Sampai pukul 12 pagi..-___- Okay,tak pe.Malam semalam pun tidur pukul 12 jugak :P Okay la,nak sambung tengok SBS Entertainment Award :P Bai-bai~ :P

Friday, 16 March 2012

Jackpot! Random~ :P

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!

Lelaki ke perempuan? :P


Huahuahua! Random je ni -__- Kalau tak suka,jangan baca :P Hul~


Hari ni pergi stalk pasal NU'EST..Cara sebutannya Nu-east...kot :P Hahaha,sebab dalam MV tu dia sebut macam tu.Selama ni Aina sebut Nest -,- Hul,ejaan nya nak lebih kurang kan :P Cuma ada 'E' :P Ah,buat sementara waktu ni dalam NU'EST tak ada bias lagi :P Tapi mungkin Ren atau Minhyun kot..? Mungkin...tunggu la bila dah kenal semua nya :P Ah-ah-ah!! Ada sorang ahli NU'EST ni sama birth date dengan Aina! JR!! Leader NU'EST! Uwaah! Tak sangka! lol,macam batak je -,-' Alahai,biar la.Bukan nya selalu kan..? :P Hul,tarikh hari jadi je sama tapi tahun lain ye :P Dia 1995,Aina 1998 :P  Lagu dorang,FACE tu best! Lagu tu asyik tersekat dalam otak je :P


Ni sebenarnya baru lepas bangun tidur ni -__- lol,tak la jugak.1jam yang lepas :P Tadi buat homework Geo tertidur pulak -,- Entah la,tak berapa suka Geo..Sebab tu buat homework Geo last sebab banyak dan memeningkan :P Aina ni pun lemah Geo -__- Aish,lepas ni nak sambung buat Geo balik.Ada lagi 4 kertas soalan tak siap -,-' Tu baru helaian,kalau depan belakang 8, kalau 1 muka surat tu ada 15-20 soalan...Aaaah!! Banyak!! Tsk..sepatutnya tu homework untuk cuti sebulan tu :P lol,sebulan tu lama sangat la pulak..Dua minggu pun okay la! Hul,merungut la macam mana pun -__- Cuti sekolah nak habis dah :P

Ah,okay la.Nak sambung buat Geo :P Chao!!

Thursday, 15 March 2012

Love U Like U~

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!!

Annyeong ^o^


~I love you,norul saranghae~ lol,dah jangan nyanyi lagi -,- Dah la tengah hujan nanti kang lebat pulak :P Hul,lagu duet Kim Yerim dengan Myungsoo,dah TERsuka pulak dah..Boleh pulak TER tu -,-' Entah la,bila dah lama-lama dengar,lagu tu best pulak :P Walaupun tak berapa sangat suka Kim Yerim sebab dalam SUFBB tu,dia dengan Myungsoo...pegang tangan -__-' lol,pegang tangan je kot bukan kiss :P Tau,tapi...tetap tak suka -__- Aaah!! Tak suka!! Dah la masa tengok SUFBB tu pagi-pagi lepas tu jerit sebab Yerim pegang tangan Myungsoo -__- lol,lantak la orang kata childish...janji bahagia :P Tapi kan,ada rumors melayang kata Myungsoo dengan Yerim mungkin ada kiss scene -___- Hul,yang tu,yang tu,yang tu...harap tak jadi -,- Pegang tangan boleh la tahan tapi kiss scene,NO WAY!! Tch,dah dah la tu...Childish gila kot -__- Aish,tukar topik lain :P


Ah-ah-ah!! Tukar design blog lagi :P lol,background je -,- dengan beberapa yang lain :P Kalau korang perasan,memang hebat la! :P Nah,amik magnum sorang satu untuk siapa yang perasan :P lol...Ahh,nak buat homework :P Mula-mula plan nak cuci kasut tapi bila dah hujan,cancel jadi buat homework pulak -__- Chao!!

Hul,entry untuk melepaskan kebosanan :P

Wednesday, 14 March 2012

Ignition~

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!

Gongchan-ah!~ lol,Jinyoung? dekat belakang :P


Ignition~ lol,tak dengar lagi lagu nya :P Cuma tau nama album je..Hahaha,nanti kalau rajin dengar la semua lagu dalam album tu :P Yang dah dengar Baby,I'm Sorry je sebab baru tengok MVnya tadi -,- Baro dalam MV tu nampak macam Bang Yongguk pulak :P pastu CNU makin lama makin hot la! *O* Serius,hot gila! Ni mau tukar bias ni tapi...tak nak la -,- Stick je la dengan Gongchan :P lol,dalam B1A4 asyik nak tukar biasa je -__- Masa B1A4 baru debut dulu,bias Aina Sanduel.Tapi dah lama-lama tukar Jinyoung.Tak lama lepas tu Gongchan pulak -__- Hul,B1A4,bias wrecking -,-' Nanti kang last-last,semua jadi bias -,- lol,entah la :P


Ah,tadi baru tengok teaser Cube Ent. punya boy group baru tu.BtoB.Okay,hebat jugak la tarian dorang.Ingat nak tengok muka tapi tak nampak -__- Dorang semua pakai mask macam Daehyun :P Dekat akhir teaser tu,ada tulis dorang debut 22th March.Makna nya tak lama lagi la.Tak sabar nak tengok muka dorang :P


Ah-ah-ah! Lupa pulak :P Nampak perubahan tak kat blog? Hah? Tak nampak? Cepat ambik kanta pembesar,kalau tak nampak jugak,ambik cermin mata,kalau tak nampak lagi...baik korang check mata korang sebelum jadi teruk :P Hul,aah,Aina tukar warna blog je...dengan nama sekali :P Lavender~ lol,entah la.Sejak dua menjak ni asyik lavender je..Entah la kenapa tiba-tiba lavender pulak -,- lol,datang secara naturally :P Aaaah,rasa blog ni nampak bersepah la -,-' Macam padat...Haih,nanti la kalau rajin tukar lagi :P

Tuesday, 13 March 2012

~Gabu,gabu~ :P

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!!

Happy Birthday,Myungsoo Oppa!!


Hul,berdasarkan tajuk pun,korang tau yang Aina ni tengah bosan -,- Hahaha,serius ni...BORING! lol,siapa yang tak boring -__-
......
Aaaah!! Cepatla habis cuti -,- Rasa macam hari ni hari Khamis padahal baru Selasa -__- Nampak sangat tak sabar nak sekolah tapi....bila sekolah dah start,rasa nak cuti pulak -,- Hul,perkara normal :P Sekolah nak cuti,cuti nak sekolah :P Dari Sabtu sampai tengah hari tadi,akhirnya seni siap jugak!! Aaaah!! Seni siap! Folio dua-dua siap!! Tinggal Math,Geo dengan Sejarah je.. -,-' Tapi sekurang-kurangnya seni dengan folio siap! :D Seni tu la makan masa 4 hari -__- lol,tau lama..Orang tak berseni dan tak minat seni memang macam tu :P Lukis pun tah apa tah..Dah la cita-cita sendiri tu kena pandai seni tapi tak minat seni -,- Nampak sangat alien nya :P Macam mana pun,akan berusaha suka dekat seni untuk kebaikan diri sendiri :P

Disebabkan cuti sekolah ni lama //lol,tak lama mana pun,seminggu je :P Sekarang ni bukak laptop pun tak tau nak buat apa...Dah tadi gobek-gobek bookmark dekat internet.Buka-buka..Hah! Hambik kau!! Banyak bookmark manga :P lol,manga je kot -,- Hahaha,memang la tapi banyak yang tak baca -,- Jadi,tadi pun baca la.Sebab tak ada benda nak buat :P Tapi tak habis baca semua manga yang di-bookmark kan tu..Kebanyakan manga yang baca tadi tu,Shiiba Nana punya.Aaaah,suka baca Shiiba Nana punya artwork! Lelaki yang dia buat semua hensem >.< Cerita nya pun kebanyakannya best jugak :P

Uwaah!! Dah lebih 6.30 la!! Aaaah! Kpop Star dah start!! Chao!!

Monday, 12 March 2012

Saengil Chukahae,Myungsoo Oppa!! :D

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!!



Saengil Chuka hamnida,saengil chuka hamnida,saranghanen Myungsoo oppa,saengil chuka hamnida!! //tepuk tangan lol,suara dah la macam katak...ada hati nak nyanyi :P Hul,biar la -,- Lagipun nyanyi dalam hati,tak ada siapa yang dengar :P Hahaha,apa-apa pun,Saengil Chukahae,Myungsoo oppa!! Happy Birthday!! Otanjubi Omedetau! Selamat Hari Jadi!!....Err,tu je la kot wish happy birthday dalam bahasa lain yang Aina tau :P Lol.. Ah,wish!! Nak kasi ucapan dekat boyfriend tersayang :P //jijik satu badan -__-

Myungsoo-ah!! My lovely boyfriend!! Happy 20th Birthday!! You've changed a lot since the day you debut in Infinite! I still remember that your eyes grab my heart <3 The way your eyes look,it just make my face red.Even redder than cherry tomato :P As time flew by,you are slowly showing your true color.Get rid of that cool,chic guy and become clumsy,cute,open hearted Myungsoo <3 The way you are still you,make me love you more <3 So,please just stay as you are.The way you treated people with humble,the way you make fans 'die' because of your hotness and cuteness and clumsiness and...//you get the point -,- Everything!! Last word from your true fan,Stay healthy and don't over-worked yourselves.Hwaiting on your comeback!! Love you even though you'll get old!! Myungsoo oppa,saranghae ♥

Tak pasal-pasal taip dalam english -__- Lol,surat cinta untuk Myungsoo :P Hahaha,macam la Myungsoo tu nak baca -__- Biar la,ikhlas dari hati :P lol....otak dah blank,tak tau nak taip apa...Okay la,nak sambung meng-trend kan #HappyLKimDay kat twitter :P

Sunday, 11 March 2012

Canlate :P

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!




Canlate..? lol,apakah? Hul,tu candy chocolate la -,- Can(candy) late(chocolate)..perkataan alien sendiri :P Hul,tak habis-habis merapu -,- Dah merapu tu hobi,nak buat macam mana :P Hahaha,dah la...pelik tau tak -,- Hul,hari ni...dari pagi sampai sekarang....makan gula-gula dengan coklat je -,- Tak lama lagi tu,berat badan naik la tu.Semalam baru timbang 53kg..entah-entah sekarang ni 55kg -__- Hul,tau korang semua punya berat badan mesti 40 lebih kan? Tsk,jeles -,- Kawan-kawan dekat sekolah pun berat badan dorang tak sampai 50kg..Aina ni...Hmm,korang tau-tau je la -,-' Tapi kan...kalau tak berat badan naik,gigi nya yang ronggak -,- Ah,sudah...Nak kena pakai gigi palsu kalau dah ronggak :P

Tadi baru balik dari kenduri...Tak makan banyak :P Nasi satu senduk je.Lauk pun ambik ayam goreng je sebab kebanyakan lauk dekat sana Aina tak boleh makan :P Lagi-lagi kalau yang ada santan -__-' Tu yang makan ayam goreng je tu :P lol,Aina ni kalau bab makan la yang paling susah -__- Kari tak boleh,Nasi Lemak tak boleh,Rendang tak boleh,apa-apa saja yang ada santan,kelapa dengan keladi -,- Kalau makan jugak,alamat la muka bengkak -__- Hahaha,ya,alergic dengan santan,kelapa,keladi...Tau pelik :P Mana la ada orang alergic santan -__-'

Aaaaah!! Semalam!! Tak dapat tengok Running Man special tu!! Hul,siapa suruh tidur awal -,- Kan terlepas...Ayah,Abang dengan Adik tengok sampai pukul 4 ke 5 pagi -,- Yang lelaki tengok Running Man yang perempuan jadi Sleeping Beauty :P lol,yang kejut kan sleeping beauty nya,Infinite -__- Hul,tu alarm clock phone pakai lagu Infinite :P Hahaha,apa la yang Aina dok merapu tak tentu pasal ni -,-'

Tsk,okay la.Nak buat folio Sejarah! Nasib folio Sivik tu dah siap :D Seni tinggal warna je!! Hul,Chao!!

Saturday, 10 March 2012

Merah macam cherry tomato -,-

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!

*O*


Hul,teringat pulak pasal Zelo suka cherry tomato dekat 'Ta-Dah! Its B.A.P' XD Hahaha,hari ni episode akhir kan? Hul,tak tengok lagi -,- Nanti tengok la :P Hahaha,sekarang ni hidung tengah merah macam cherry tomato ni..ke hidung badut :P lol,ni pun sebab baru balik dari rawatan resdung -,-

Tadi pergi buat dekat rumah Ibu Hawa,ramai pulak orang pergi buat..Semua nya kawan Mak Usu -_- 8 ke 9 orang kalau termasuk Aina sekali.Dah depan semua orang letak satu bakul sampah...Macam nak buat sukaneka lak :P Pertadingan siapa punya resdung paling teruk -__- lol,sengal sungguh -_-'

Aaaah!! Rimas nya!! Ni kalau boleh rasa nak cabut je hidung ni -,-' Rimas!! Tak selesa di buat nya -,-' Tapi nak buat macam mana..sabar je la -__- Lepas beberapa hari tu,elok la :P Ni pun kena pantang 3 hari tak boleh minum ais.Pelik jugak sebab selalu nya kalau resdung tak boleh makan seafood ni tak boleh minum air yang sejuk atau berais.Okay la tu! Boleh la makan sotong ke ketam ke :D Hahaha,tu pun kalau mak masak -,-

Aaah,tiba-tiba kepala pening -__-' Ni mesti sebab penat menghembus tadi :P Malam ni tidur awal la...Nampak nya tak ada la tengok Running Man special tu -,-' Hmm...Okay la,Bye :P

Yatta!!

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!



Yatta!! Cuti sekolah seminggu!! Yay!! //menari kegembiraan macam Myungsoo kat atas :P Hahaha,ye la tu..cuti sekolah seminggu...separuh mati nak siapkan homework tinggi macam gunung Everest -__- Dengan folio nya,dengan seni nak kena lukis nya..Dah la tangan ni tak reti mana pun nak lukis -,- Oh ya,dah dapat dah result exam dua minggu lepas :P Hul,ujian satu dah teruk dah result nya..belum lagi Pertengahan..dapat 2A je..lepas tu 1C.Yang C tu...korang agak la sendiri -,- Malu nak bagitau..//ceh,nak shy-shy cat pulak 

Oh My Gyu!! Betul ke teaser Infinite tu keluar semalam??!! Aaaah!! Tak tau pun!! Dah la tadi nak tengok Woolim private kan!! Asal Woolim private kan? Kata nya sebab Myungsoo tak zip seluar,betul ke? Hohoho,tak dapat nak tengok //prevert Inspirit -,-'  Tapi kalau betul pun,bukannya ada apa-apa pun kan? //dah-dah la tu..jijik tau tak -,-' Hahaha,cepat la unprivate kan -__- Orang nak tengok teaser je kot...

Aaaaah! Tadi tengok Samsung Galaxy Player yang Myungsoo berlakon dengan seorang perempuan yang lucky gila-gila!! Aaaah! Lucky betul perempuan tu -__- Nak jadi macam dia :P Dapat sentuh muka Myungsoo,tangan dia pun Myungsoo nak kiss,kan? Aaaaah,lucky nya!! Forever benda ni boleh jadi dalam mimpi je -,-'

Cakap pasal Myungsoo ni,masa hari Rabu malam tu ada mimpi pasal Myungsoo! Hohoho,jarang-jarang bias nak masuk dalam mimpi..Yoseob pun tak pernah masuk tapi Myungsoo masuk pulak dalam mimpi ni..Pelik betul.Hul,nak ikutkan semua mimpi Aina pelik-pelik -__-

Malam ni ada Running Man special dekat One tu kan? Hul,asal sampai pukul 5 pagi T^T Kenapa??!! Orang bukannya burung hantu nak berjaga satu hari -,- Aish,macam ni tak payah tengok la :P Hul! Internet kan ada :D tapi kalau buffering lembap macam siput,baik tengok kat TV tapi...kalau sampai pukul 5 pagi...Ah,nanti la fikir :P

Ah,mak dah panggil -__- nak pergi buang resdung ni :P Hul,bye :P

Sunday, 4 March 2012

Normal -,-

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!



Hul,apa benda yang normal nya?? Okay,tak ada benda pun -,- Kejap,normal dari segi tak gila :P Hul! Apa benda la yang Aina merepek ni -,-'

Hahaha,post main-main je ni...makna nya post ni nak merepek benda pelik pun tak apa :P Hahaha,tak ada la -,- Boring je ni padahal esok sekolah,homework tak buat lagi,print gambar seni pun belum -,- Hahaha,kejap lagi nak buat la ni :P Oh ya,dah update dah Chapter 13 On Rainy Days tu //tak ada siapa pun kisah -,- Hul,dah sebulan lebih tak update -_- Ni semua sebab tak sempat :P Perkara normal la,sebab sekolah -__- Hohoho,apa-apa pun,kalau nak baca tekan dekat bawah ni

Chapter 13

Hahaha,baca jangan tak baca! //tak paksa pun :P Hul,fanfic pun tah hape -__- Bila dah lama tak update,fanfic pun jadi pelik...story line pun pelik...Hahaha,okay la,nak out.Nak buat homework yang tinggi macam Gunung Everest tu //melebih la pulak -,- Chao!!

Saturday, 3 March 2012

Friendship~

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!!






Akhirnya!! Minggu Ujian!! Habis pun! lol,patut nya masa malam Jumaat tu Aina update blog tapi...malas :P Hahaha,jadi hari ni nak update pasal minggu ni :P Jadi mungkin panjang -,- Start dengan Isnin.Lol,hari Isnin tu dah la first day ujian,first time gaduh dengan kawan sendiri -,- Kawan baik sendiri pulak tu! Tapi ni semua berlaku pun sebab Aina jugak.Diri sendiri yang start dulu -__- Ni pun semua sebab tak boleh kawal perasaan :P Hul,Aina ni jenis yang moody -,- bukan la happy-go-lucky tapi bagi orang yang tak berapa kenal dengan Aina mungkin dia kata Aina ni happy-go-lucky tapi sebenar nya tak :P  Hul,dah la buat kawan sendiri nangis! Hahaha,apa-apa pun,tu dah berlalu dah! Sekarang ni dah okay dah! Lol,gaduh pun sekejap je -,- Start pukul 4 petang,baik semula pukul 8 malam :P Hahaha,4 jam je..

Hari Selasa....tak ada benda yang best nak cerita...hari Rabu pun -__- Hari Khamis pun....tak ada jugak.Jumaat pun tak ada.Hari ni....Ah! Hari ni Abang Aina baik hati nak belanja! Hul,tu pun belanja buku sebab nak habis kan baucer buku 1 Malaysia dia tu -,- Okay la tu kan! Dapat jugak beli novel satu :P Hul,entah sejak bila tah dah addicted dengan novel -__- tapi manga tetap best! Forever an Otaku :P Hul,tapi rasa nya tak tonjolkan sangat pun Aina ni sebenarnya Otaku kan? Tapi tu dekat dunia blog je tapi kalau dunia realiti,Aina sebenarnya gila Anime,manga jugak cuma tak berapa nak tonjolkan dekat sini :P Hahaha!

Okay la,out nak sambung baca novel :P Chao!

Tak panjang mana pun -___-