Wednesday, 5 December 2012

i'm still here ^o^



Assalamualaikum.

asdfghjkl 2 bulan kau tak update blog... Bersawang berlapis-lapis :P Ngee, eden bosan -.- Entry merapu :P Bear with it~

So....cuti sekolah ni...duduk rumah, fangirl-ing, spazzing, being delusion and baca novel -.- ah, dengan baca fanfics :P Awal bulan November tu ada la jugak aktivitinya tapi bila masuk December, everyone is busy -.-

asdfghjkl, tahun depan Aina PMR ;AA; last batch! Aaaah, study tak lagi, kpop masih diutamakan :P lol, nanti kang menyesal -.- Mak Aina cakap kalau lepas Ujian 1, prestasi tak bagus, masuk tuisyen =___= Oh,mom please...not tuition -.-' Enough with the suffers at school already....

Dan...plan nak diet kan adik tu...tak buat-buat jugak -.- Oh, I'm sorry for being such a lazy ass :P Orang suruh dia buat sendiri tapi tak nak pulak -.-' Dia nak kurus tapi tak ada usaha...hmm, lantak la -.- Dah la tahun depan dia form 1.... asdfghjkl, tak sangka dia tahun depan dah form 1 ;~~; tak matang lagi, rupa pun masih muka budak 9 tahun ;~~; haih, susah la camni -.-'



So...love life next? Lol, me no had boyfie la =___= love life pekebendanya -.-' Ah, kalau love life dengan oppars boleh la~

AAAAHHH, RINDU INPINITEU! RINDU APINK! BILA KORANG NAK BUAT COMEBACK 

lol,yes, i'm missing them -.- Walaupun hamster gyu sekarang tengah promote tapi tu dia sorang je ;~~; ahli yang lain tak ada ;~~; apink pun ;~~; kalau tak comeback, masuk variety show apa-apa pun jadi la ;~~; rindu nak tengok OT14 dorky-ness ;~~~; buat variety show untuk inpinitue atau apinkeu je! atau lagi best, dua-dua sekali~ pinkfinite ftw~

okay,okay, done merapu merapi, eden chao dulu~

Bai~

me not going to rant about GDA or about someone-who-hates-kpop here -.-