Monday, 16 December 2013

Something After A Year



Assalamualaikum.


O-kay....so....surprised? No? orz


Haaa....awkward pulak nak buat post setelah setahun lebih tak buka blog. Jenguk dashboard pun tak -,-' Hmm, nak buat macam mana....busy la katakan :p ((busy la sangattt, habis pmr pun tak jugak nak jenguk blognya =3=))


Okay! So, tak lama lagi Aina form 4 - which in other words, welcome to nightmare orz Lepas tu, lagi 3 hari nak amik result ;;;;;; nervous? Err...tak tau la nak cakap nervous ke tidak orz tapi yang pasti, malam sebelum hari amik result tu, konfem tak boleh tidur =3= nanti kang mula la gelisah je, fikir pasal result orz


Anyway, stop cerita pasal result. Lama lagi :p


So, overall untuk form 3 tahun ni, tbvh la kan - probably the best year in secondary school. Walaupun tak survive lagi untuk form 4 & 5 tapi sebab dah duduk kelas yang sama tiga tahun, rasanya tahun 2013 ni la yang kitaorang satu kelas memang rapat. Bukan nak kata tahun sebelumnya tak rapat....tapi selalunya macam susah nak bergaul. Ah, lebih kurang gitu la =3=


Tahun ni memang banyak kenangan la senang cakap! Jamuan akhir tahun kelas pun memang memorable sungguh ;;;;;; rasanya jamuan kelas tahun ni - tahun 2013 - memang palingggg best ;;;;;;;;


Heh, kan dah emotional dah ni orz okay okay, stop. Rasanya buat masa sekarang pasal ni je la =3= Tak janji nak update lagi tapi kalau mood tu datang.....possibly :p


Good-bye and good-day~!