Sunday, 26 February 2012

Ujian...Ulangkaji...Ujian -,-'

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!

Myungsoo pun frust ulangkaji :P


Hul,esok ujian -,- Tak yah cakap pun takpe sebab banyak je sekolah yang ujian nya esok :P Hahaha,so,korang dah ulangkaji belum? Hul,kalau Aina belum :P Dah la esok Sejarah,BM dengan PI.. BM tak banyak sangat baca tapi kalau Sej dengan PI ni,memang perlu la -,- Lagi-lagi Sejarah masuk sekali pelajaran form 1! Nasib baik yang form 1 tu masuk bab 1 dengan 2! Bab 1 tu senang sikit la tapi bab 2 ni...keliru habis -,-' Asyik tercampur je.Zaman Paleolitik dengan Neolitik dengan Logam -,-' Mula la nanti tempat yang sepatut nya Paleolitik pergi ke Neolitik -,-' Aish,confuse tahap sadis :P lol,cakap pasal Paleolitk dengan Neolitik...Pening otak @_@ Ah,Geo pun sama masuk form 1 punya pelajaran jugak! Dah la Bab 6 pulak tu! Aish,apa nak buat -,- Berusaha,Bertawakal je la masa ujian esok dapat jawab :P Hul,baru ujian 1 je pun nak kecoh -,- Jawab pun tak tapi macam dah jawab je soalan nya :P Hahaha!

Aaaaah!! Bila la nak update fanfic ni..?!! Lama gila kot tertangguh...Ni semua sebab busy dengan sekolah,dengan homework,dengan ujian nya sekali -,- Kalau tak busy pun,hari sekolah tak boleh bukak laptop jugak :P Hmm,lepas ujian nanti sambung fanfic tu :P Hohoho,bulan ni kira macam tak update fanfic langsung -,-' Fanfic writer paling teruk sekali....Hul,okay la,nak buat ulangkaji :P Nanti kang esok kertas jawapan nya kosong pulak :P Chao!!

Saturday, 25 February 2012

Just...something :P

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!


Nak masukkan Myungsoo dalam beg tu pastu culik dia :P Ah,Woohyun pun sama :P


lol,keboringan tahap sadis sekarang ni//sebenarnya tahap maksimum :P Hul,sadis...sadis tu apa ek? Hohoho,main taip je 'sadis' tapi tak tau maksud :P Kejap...tau tapi tak sure ke tidak :P Sadis tu maksud nya macam kejam atau jahat kan? Betul tak? Ohho,apa la yang Aina mengarut ni -,-

Ah,tadi baru siap seni.Dua hari,dua malam tak tidur sebab buat seni :P Hul,nampak sangat tipu nya..Sebenarnya 1 malam 1 hari :P Buat malam Jumaat tu siap petang Sabtu tadi.Tau lama gila nak siap kan..Hul,Aina ni mana la nak pandai seni..tangan pun keras macam kayu...memang susah la :P Dah tu kena buat poster lukis dalam satu kertas lukisan besar tu,mana tak nya -,- Ceh,nampak sangat tak berapa suka seni tapi cita-cita sendiri tu dah la kena ada bakat melukis pulak tu -,-' Aish,tak pe,lama-lama kang terer la tu :P Harap-harap la.

Oh ya,tadi Aina baru baca fanfic Qayyum-chan ^^ Tau tak Qayyum-chan ni sape? Hohoho,kalau korang teka Qayyum-chan tu dia ni (klik),korang memang pandai la! Hul,tak payah tanya kenapa panggil dia Qayyum-chan sebab...dari darjah 5 panggil dia dengan nickname camtu :P Hul! Ah,nak promote fanfic Qayyum-chan kejap :P Korang nak baca,tekan sini. Hul,fanfic Qayyum-chan,story line nya,macam....macam...pernah terjadi dalam dunia sebenar :P Well,nak lebih tepat lagi,dalam hidup Aina :P Hahaha,lebih kurang la cuma...part video tu tak ada la tapi yang lain lebih kurang sama je :P Hul,hero dalam fanifc tu Myungsoo,dekat dunia sebenar ni,yang hero nya pun Myungsoo jugak tapi bukan la Myungsoo sebenar :P Muka dia seiras Myungsoo je :P Hul,apa-apa pun,Fanfic Qayyum-chan pun best jugak!! Hul,jadi sila lah baca fanfic beliau :P

Ohho,Okay la,nak out :P Kemas bilik sebelum tidur -,- Atas katil penuh dengan barang :P Chao!

P/s:Akhirnya! Dubu dapat jugak owner baru!! 8eight Joo Hee!!  Mula-mula terserempak dekat station radio.Takdir Dubu dengan Joo Hee :')

Sunday, 19 February 2012

Hul!

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!!

Kalau la Myungsoo pun buat camni..

lol,sebenarnya tak ada benda pun nak tulis :P Ni pun saja je sebab nak buang masa :P Walaupun homework ada tapi....korang paham-paham je la :P ...Hah! Video Infinite Couple Game dekat Second Invasion tu!!//tiba-tiba je masuk Infinite.. Serius,tak tahan gila masa tengok!! Sampai jatuh kerusi,gelak golek-golek atas lantai! //over sikit :P MyungYeol couple afsgh! Sungyeol cium Myungsoo! Oh My Myungyeol!! Gila-gila daebak masa tu!! Pastu Myungsoo jilat bibir dia tu! Oh my!Time tu jugak la pengsan!! Hot gila!! Pastu,WooGyu pun kiss jugak!! Aaaah!! Akhirnya!! WooGyu kiss!! lol,apakah..?? Pelik betul -,-' tak pasal-pasal suka Yaoi pulak :P

Okay,okay,okay.Fangirl-ing stop :P Fuh,fuh,fuh nanti kang sampai esok pun tak habis :P Oh ya,tadi pun tengok MBLAQ Hello Baby ep5.Aaaaah,Dayoung! Akhirnya cakap pun!! Dalam episode tu,dia dah open dah!! Comel je masa dia main dengan Seungho Appa!! Muka Dayoung tu macam Gayoon 4Minutes pulak o.O lol,tau mesti ada yang dah perasaan dari ep1 lagi tapi Aina baru perasan sekarang :P Mula-mula pun ada orang cakap muka Dayoung macam Gayoon tapi Aina tak nampak apa persamaan nya sampai sekarang :P

Ah,malam tadi ada mimpi pasal Myungsoo! lol,tak ingat sangat mimpi nya tapi yang cuma ingat masa tu hujan lepas tu,Aina dengan Myungsoo gelak sama-sama! Tak tau la gelak pasal apa tapi yang pasati,gelak :P

lol,okay la.Out nak buat homework -,-' Chao!!

Saturday, 18 February 2012

Second Invasion

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!

Alahai,ayunya comelnya la ^^


Err..tau lambat :P Second Invasion dah lama dah akhir.Tapi tak la lama mana...seminggu je :P Betul ke? Ni pun main agak je -,-

Ah,okay okay okay,stop mengarut panjang-panjang :P Skip to the point,tadi baru tengok fancam pasal Second Invasion ni tapi....kebanyakan nya fancam Myungsoo la :P lol,biar la.Dah bias,nak buat macam mana...memang Myungsoo je pun yang Aina tengok :P Okay,kalau dah tengok fancam tu dekat laptop,gerenti la buat 'kerja part-time' tu.Apa lagi kalau bukan jerit depan laptop,cakap sensorang depan laptop pastu banyak lagi la! Hah! Kerja Fangirl la tu!! lol,Aina baru je ambil 'break' sekejap sebab nak tulis post ni ha :P Kejap lagi sambung balik :P

Dekat Second Invasion tu,Myungsoo banyak nangis.Mungkin sekarang hati dia dah terbuka kot nak luah kan perasaan sebenar dia :/ Ye la,selama ni pun Myungsoo dok la tahan air mata tu jangan keluar tapi semenjak ep BOAF yang mak dia bagi surat tu,dia dah senang nak express kan perasaan dia tu.Eh....kejap...sebelum ni pun,yang dekat Jepun tu pun dia nangis jugak tapi....tak banyak sangat kot.Aina ingat cuma masa last-last konsert tu dia nangis tapi yang Second Invasion ni macam....separuh dari konsert tu dia nangis....mungkin kot :P



Oh ya,link dekat atas tu salah satu fancam dekat sana ^^ Saja letak :) ......Okay,sebenar nya bukan la saja letak tapi,cuba korang baca komen yang dapat thumbs up banyak tu.Yang dekat atas tu! Dah baca?....Kejap,baik copy dekat sini sekali sebab gerenti punya ada orang malas nak tekan link tu :P Okay,komen nya macam ni :


Hul,kenapa dengan komen tu? Hohoho,komen tu,yang part 'looks like him' tu,Aina dah jumpa dah :P Alahai,batak nya la -,-' Okay,bukan nak show-off atau pun riak tapi.. Bukan ke dekat dunia ni ada 7 orang muka nya yang hampir-hampir sama? Jadi,Myungsoo pun ada la :P lol,yang macam Myungsoo tu budak dekat sekolah Aina.Mesti korang tak percaya tapi...kenyataan :P Dia jalan pun swag macam Myungsoo,rambut dia sekarang macam Myungsoo masa 'She's Back' tu pastu muka pun nak dekat sama!! Oh my,memang Myungsoo la! Tapi...tak kenal dia siapa :P lol,selama ni panggil dia Myungsoo tapi....nama dia pun tak tahu :P Huruf nama dia pun sama!! Hohoho,nampak sangat minat sebab dia macam Myungsoo -,-' Tak dapat jumpa Myungsoo yang betul,yang tipu pun jadi la :P Tapi...kalau boleh nak Myungsoo betul,yang original!

Ah,Myungsoo punya solo stage! Oh Mai Gyaaah!! Memang daebak! Suaranya,suaranya!! Masa dengar dia nyanyi tu,rasa nak nangis je!! Memang daebak habis!! Myungsoo pun dah banyak improve!! Oh! Masa Paradise tu,Myungsoo pakai baju sleeveless! Oh my!! Myung's biceps *o* Memang hot gila Myungsoo masa tu!! Tapi masa tengah syok-syok spazzing pasal tu,nampak pulak lebam dekat tangan dia! Oh my!! Kenapa tangan dia lebam??!! Mesti terlanggar atau terkena apa-apa ni...Aish,Clumsy Myungsoo -,-' Sama je macam Aina :P Setiap hari mesti sekurang-kurang nya sekali kena jatuh -,- Hahaha,tau pelik tapi...dah kenyataan :P

Oh,dah panjang pulak dah.Okay la,stop sini je la.Nak sambung tengak fancam balik :P Chao!

Yay!! Infinite dah ada official color!! Pearl Metal Gold!!

Friday, 17 February 2012

Uwaaah! Finally!!

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!


Uwaaah!! Akhirnya!! Boleh pun bukak internet!! Setelah 2 minggu separuh mati sebab internet tak ada #ye ke separuh mati -,- Err,boleh la :P lol,okay,macam mana? Rindu tak? #siapa rasa nak muntah,dipersilakan dengan segala hormatnya :P lol,ye la tu.Siapa la nak rindu kan :P Hahaha,okay,okay stop -,- Nanti kang merapu pulak dah :P

Dah lama tak bukak internet ni,banyak pulak benda nak buat...bukan takat nak update blog je tapi dengan fancams nya dengan news Kpop nya,memang banyak la! Bookmark pun penuh sebab fancam Infinite's Second Invision tu.Aish,memang banyak habis masa dekat Youtube je la :P tapi...tak boleh la SEPANJANG masa sebab....homework pun ada jugak...lagi-lagi seni -,- Fuh,fuh,fuh,sorry la,Aina ni tak berapa sangant nak minat seni especially melukis -,- Memang hampeh! Lukis bunga pun tak reti! Kalau bulat pun,bukan bulat betul.Tapi yang pasti,Aina ni bukan orang seni :P Tangan dah la kasar macam lelaki.Serius! Setiap kali pegang tangan kawan,dorang mesti kata sakit walaupun cuma pegang lembut je.Cengkam pun tak! Nampak sangat bahaya kalau Aina pegang tangan orang -,-

Oh ya,lupa pulak nak cerita macam mana internet nya tiba-tiba je tak ada connection.Dah tu 2 minggu pulak tu! Okay macam ni......Err,permulaan nya tu...lupa la :P Ah,terus kepada kesimpulannya je la ya #apa ingat tengah buat karangan apa -,- Kesimpulanny,line Streamx masa tu yang ada masalah.Bukan wi-fi nya.Ada satu tiang elektrik rosak jadi,sebab tu internet tak ada.Macam tu la terjadinya internet tak ada sampai sekarang. lol,ending macam cerita dongeng pulak :P Ah,apa-apa pun,masa internet tak ada tu,elok jugak.Homework semua siap masa minggu lepas! Tapi....kalau minggu ni..err,susah sikit sebab internet dah ada balik :P

Okay la,sampai sini je la.Nak tidur.Kata nya kena bangun awal esok sebab...... apa tah.Lupa :P #banyak makan semut memang macam tu -,- Chao!

Uwaaah! Infinite official colour Pearl Metal Gold! :D Nasib Gold! Kalau oren....#speechless

Tuesday, 7 February 2012

Dead -,-'

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!



lol,apakah? Tu...hirau kan :P Tajuk random je -,- Ah,tadi pergi rumah Atuk.Masa dekat sana buat homework sekali.lol,Nasib atuk ada.Boleh tolong buat homework ^^ Okay,tolong dari segi beri jawapan bukan tolong buat kan :P lol,dah la komsas tu surh buat pantun 2 kerat pasal kemerdekaan -,-' Mungkin bagi korang senang kot tapi...Aina tak ada idea langsung :P Dah tu kena buat 5 -,- Kalau 2 tu okay la :P Ah,apa-apa pun,thanks Atuk ^^ Memang Atuk ni pakar bahasa betul :P Patut la dulu jadi wartawan...

Okay,tu baru satu homework.Yang lain tu...belum siap -,-' Aish,dah la esok sekolah,nak buat pagi tak boleh sebab ko-ko -,-' Baju tak gosok lagi pulak tu...Malam ni memamng busy habis :P Ha,tu la,buat lagi kerja last-last minute -,- Lain kali buat la lagi ya :P

Ah,okay la.Nak pergi gosok baju :P Tsk,asal la esok ko-ko -,-' Chao!

Kejap...kejap..kejap..Betul ke Myungsoo masuk Mnet Scandal o.O Oh my,tolong la jangan T^T Harap-harap tu rumor je#yep,yep

Monday, 6 February 2012

Pucchu,Pucchu! :P

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!

Nak buat jugak T^T


Err...sekarang ni,tittle post dah macam apa tah -,-' Suka sangat letak yang pelik-pelik -,- Dah orang nya pelik,jadi pelik la :P lol,tak payah nak cakap la..post ni random lagi :P#tak habis-habis dengan random -,- Hahaha,biar la :P Post random senang! Satu post cakap banyak benda :P Ah,dah merapu pulak dah :P

Ah,ya,tadi tengok MBLAQ Hello Baby! Walaupun bukan la A+ tapi tengok jugak sebab Aina suka je tengok Hello Baby ^^ Tak kisah la artis nya siapa selagi kenal :P lol..Hello Baby kali ni rasa nya...macam susah je -,-' Susah betul nak jaga 3 budak..Dah la semua kecik lagi -,- Pernah rasa tapi tu semua sepupu je :P lol,tu pun boleh je gaduh dengan budak 1 tahun sebab rambutan :P Hahaha,macam Joon gaduh dengan Leo! Sengal je Joon! lol,diri sendiri pun sengal jugak -,- Ah,dalam Hello Baby tu Aina suka Dayoung! Comel je Dayoung! Dia lebih kurang macam Aina masa kecik.Pendiam je :P tapi sekarang...pendiam jugak tapi sikit je :P Suka tengok Dayoung masa interview tu! Dia cakap comel! Dia lebih kurang macam sepupu Aina tu,Alin! Tapi...Alin tu banyak cakap :P Cuma suara dia dengan Dayoung lebih kurang sama je!

Tapi kan,kadang-kadang tengok Dayoung rasa nak nangis pun ada sebab....dia macam kena pulau je :P Ye la sebab dia tu pendiam tapi...Ah,entah la#tak nak ada war :P Tapi Aina boleh faham perasaan Dayoung#yep,yep Harap-harap dorang dapat ubah Dayoung jadi budak ceria! Nak tengok dia gelak selalu :D Oh ya,bagi Aina la kan,appa yang terbaik,Joon dengan Cheondong! sebab dorang pandai jaga budak-budak tu...walaupun tak la selalu tapi...boleh diharap la :P

...........

Ah! Tadi Aina main dengan photoshop!#lol,batak nya -,-' Hahaha,biar la :P Bukan selalu rajin bukak photoshop ni! Kadang-kadang sebulan sekali je bukak..Nak lagi teruk,3 bulan sekali bukak! Hish,teruk betul :P Ah,masa bukak tadi tu pun buat fanfic cover.Tapi tu fanfic cover main-main je...Mungkin kot :P lol,nak tengok tak? Tsk...nak kasi tengok ke tak nak ek..? Errr...#fikir 100 kali -,-' Okay la,Aina tunjuk kan tapi...buruk la :P lol,dah nama pun main-main -,-



Macam mana? Buruk kan -,- lol,kan dah kata :P Hahaha,biar la.Baru belajar :P Ah ya,mungkin salah satu dari cover ni Aina nak buat Fanfic tapi...tak tahu yang mana :P Tapi yang pasti satu...Kemungkinan besar la :P  lol,okay la.Nak tengok Hello Baby balik :P /homework bila la nak buat -,-'/ Chao!

Saturday, 4 February 2012

Apakah... -,-

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!


Okay,ni random sebenarnya :P lol,ni pun bosan sebenarnya ni -,- walaupun homework banyak tapi...tak ada mood nak buat :P lol,sama je dengan malas..

Ah,ya,hari ni banyak pulak tengok video..Err..tak banyak mana pun..kot :P Ah,Tadi pun,bangun pukul 6.00 pagi setakat nak tengok 'Shut Up! Flower Boy Band!' lol,sanggup tu bangun awal -,-' Hahaha,sebab pagi-pagi line elok tu yang tengok awal pagi tu :P Ah,drama tu,Myungsoo hot gila! Memang pagi tu spazz hard gila-gila! Dah la pelakon nya pun handsome-handsome! Memang fangirling habis! Ah,pastu suka watak Lee Minki tu, Byunghee! Lagi-lagi bila dia dengan muse dia tu! Tapi....Byunghee mati kan masa last-last episode 2 ? Kenapa la dia kena mati T^T tapi kan,rasa nya nanti Seunghoon tu masuk kot group Flower Boy tu....Ah,entah la :P

lol,kalau yang belum tengok drama tu,memang pening la.Entah apa tah Aina cerita -,- Lepas dah drama,pergi tengok 'TA-DAH! Its B.A.P!' pulak! Ep4 yang ada sub! lol,macam sengal je dorang! Gelak je! Lagi-lagi masa Jongup ajarkan dance move tu! Masa akhir tu,kesian Jongup! Kejam betul dorang! lol,pastu Daehyun mengelak dari kena jawab soalan 'Why are you the only member that wear mask?' Kenapa dia nak mengelak pulak..? Jawab je la,nak tahu sebab nya apa :)

Ah,lagi apa ek? Ah,sekarang ni pulak tengah tengok 'Birth of a family'! Baru tengok separuh,tak habis lagi :) Okay la,kalau tulis panjang-panjang pun,bukan nya korang nak baca pun -,-' Jadi,Chao!

Baru sedar yang post sebelum ni,post first bulan Febuari -,-'

Pelik..Weird.. -,-'

Assalamualaikum,Annyeonghaseyo!



lol,tajuk post....entah la,tak tau nak letak tajuk apa :P lol,kalau title post random makna nya post nya random la :P Ah,sekarang ni asyik mimpi pelik je...Entah la tapi memang pelik pun! Nak tahu mimpi pelik tu apa? Mimpi pasal Dinosaurs la,pari-pari la,Digimon la#lol,digimon pun ada -,- Hahaha,mimpi budak-budak :P Entah-entah budak-budak pun tak mimpi pasal benda tu -,- Baru 2 hari lepas mimpi pasal Digimon :P Tahun lepas,tu la Dinosaurs dengan pari-pari -,- Aish,tak matang-matang lagi rupa nya :P

Ah,tapi malam semalam mimpi matang sikit! lol,ye kot matang :P tapi...mimpi pasal...Ah,tak nak cakap la :P Tapi pasal 'namja' la :P#ceh,cakap jugak :P Ah,tapi sebelum ni pun pernah mimpi pasal pembunuhan! Pembunuh nya...Aina la! Tuan punya blog ni hah :P lol,mesti korang pelik,kenapa pulak nak mimpi pasal jadi pembunuh ni? Hah,yang tu,Aina tak tau :P tapi yang Aina ingat,Aina bunuh seorang perempuan guna meja :P Ah,perempuan tu kalau tak silap perempuan gedik -,- tapi tak tahu siapa :P  Tak tahu pulak apa salah perempuan tu sampai Aina nak bunuh dia pakai meja...#kenapa meja? lol,tu...entah la -,- Padahal orang bunuh pakai pisau ni meja...

Ah,okay la,nak out pergi shopping :P Chao!

Tak pasal-pasal cerita pasal mimpi -,-'