Friday, 30 September 2011

Huh Gak 2nd Win!!

Asslamualakum,Annyeong!! Yay!!Huh Gak menang lagi!! Mula2 ingat Huh Gak tak menang sbb lawan ngan Super Junior(group popular tu..)tp akhir nya Huh Gak menang jugak!!
Semalam U-Kiss ngan Infinite angkat Huhgak,ari ni Super Junior pulak!!Kyuhun nyanyi Hello!#dead
Oh!Infinite pon ada kat Music Bank!!Tengok dorang kat Backstage,asyik semyum je depan tv..
Myungsoo Sexy Back!Hahaha!Muka Woohyun masa stroke belakang Myungsoo!

Huh Gak 1st Win + Infinite Comeback! + Teen Top Special Stage!!

Assalamualaikum,Annyeong!! Yay!!Semalam kat Mnet Mcountdown,Huh Gak menang!! Dah la compete ngan Kara dgn Davichi!Group hebat tu!!Last2 Huh Gak menang gak!!

Tengok U-Kiss ngan Infinite nak angkat Huh Gak!


Semalam pon Infinite buat comeback stage Paradise!!Dorang semua nampak cool je!!Lagi2 Myungsoo!!

               Myungsoo punya belakang *-*
Teen Top pon buat special stage jugak!!Semua cute!!L.Joe pon cute!!
Asal la camera man tu nak hala kat Nicole..Prevert la camera man nye.. 

Wednesday, 28 September 2011

Boyfriend Comeback Teaser!!

Assalamualaikum,Annyeong!!Yay!!Boyfriend nak buat comeback!!Youngmin punya rambut tetap sama..Ingat kan dia pon ubah style jugak mcm adik nye..Nak jugak tengok Youngmin punya rambut sama ngan Kwangmin.. Hahaha,nnt kang ada yang tak tau nak beza mana satu Youngmin ngan Kwangmin..Yang belom tengok tu, tengok la kat bawah ni..
              Uwaah,Kwangmin nangis!!

Tuesday, 27 September 2011

Kwangmin New Haircut?!

Assalamualaikum,Annyeong!What?!Kwangmin have a new hair?!Hahaha,aah,Kwangmin dah ada style rambut baru!!Ni mungkin untuk concept untuk comeback dorang nanti..Tp masa mula2 tengok terus kata,
Ni Myungsoo ke?!
Hahaha,mmg nampak mcm Myungsoo tp tak la sangat..Agak2 nya,Youngmin punya rambut camne pulak ye?? Tak sabar nak tengok semua ahli Boyfriend punya style rambut! 




Source:allkpop

Monday, 26 September 2011

Infinite Paradise MV Release!

Assalamualaikum,Annyeong! Yay!!Infinite Paradise MV dah keluar dah!!Uwaah!Daebak!!MV nye tu tengok banyak kali!! Myungsoo oppa!Gyaah!Handsome plus cool!His eyes!!*dah jadi gila sekejap..Fangirl terlebih..*
Oh!Yang belom tgk,tgk la kat bwh ni..
Nasib baik Woohyun tak jatuh tangga masa jalan backward..
Oh!I Like You The Best MV pon dah keluar gak!Lama gila nak release!Nak dekat 1 tahun tunggu!
Uwaah!Seobie jadi jahat!!Hahaha,budak jahat yang cute ^^ Seobie belasah aina pon tak pe ^^Hahaha,tapi ada jugak rumor kata MV ni leaked by a B2uty,yg curi Junyung punya laptop..Ntah la,tp ni rumor je..Tak pasti betul ke tak..Aina pon x percaya 100% sbb ni rumor je.. x de official statement lagi..

Sunday, 25 September 2011

Eating...Eating..Eating..

Assalamualaikum,Annyeong!Semalam ada buat open house kat rumah..Saja buat masa nak dkt2 abis raya ni.. Entah la,tapi rasanya berat dah naik kot(terpaksacakap) sebab dari tengah hari semalam sampai hari ni asyik makan je!Semalam melantak makan satay ngan potato salad..Tuan rumah pulak yg mkn..patut nya tetamu tp nak buat camne..perut rasa lapar lps balik kelas tambahan semalam..Dah tu pulak,ari ni ada 2 open house tambah ngan mak cik aina punya party hari jadi yg ke 1 tahun..Ya,mak cik aina baru 1 tahun..Baru je lahir tahun lepas..Biasa la kalau kat rumah org mesti makan punya..Kat open house yg pertama tu dia wat sarapan pagi open house..Lps tu open house kedua wat pukul 3..Kat open house kedua ni ada spaghetti ngan lempeng sekali..Kuah lempeng tu ada santan..Tak boleh mkn benda yg ada santan sebaba alergic(pelik kan org alergic santan..)Teringin nak mkn lempeng tu jadi kuah nya letak ngan kuah spaghetti..Tau mmg pelik pon tp dlm perut campur jugak makanan nye..Lps tu pegi la party hari jadi mak cik aina tu kat rumah atuk aina..Sampai kat situ pon,mkn lagi!!Haish,mmg patut pon berat badan naik sbb mkn banyak sgt..dah esok nak diet!!Esok akan start makan benda mcm yg kat bawah ni!!Semua makanan yg sihat!













Ceh,ye la tu..Post gambar yg kat ats tu pon sbb comel je..tak de nye nak start buat benda camni..

Credit for picture:Kawaii 

Friday, 23 September 2011

Being An Otaku Again!!

Assalamuailaikum,Annyeong!!Hahaha,dah jadi Otaku balik dah!!Ari ni,dari pukul 6.30 pagi sampai pukul 9 malam,tgk anime jer!!Tp ada la berhenti jap nak mandi,makan ngan solat...1 ari je dpt habis kan semua episode!!Ala,episode pon 12 je tambah ngan 3 special episode jadi 15 la..Hehehe,nak tau x anime apa??Nak tau??Anime Kimi Ni Todoke Season 2!!Season 1 dah tgk tahun lps..mmg dah lama dah Season 2 ni start..x la lama sgt..Tahun ni jugak..Anime ni..Sweet!!Season 1 tu lagi sweet!!Kazehaya ngan Sawako tu dua2 naive!! comel je!!Anime ni pon ada wat drama gak..tp tgk la kalau ada masa..ari ni tgk pon sbb bosan..x pegi sek :p sbb ada jamuan bkn belajar pon..Lps ni nak tgk citer 5 Seconds Per Centimeter lak!!Mcm best je..tp sinopsis nye mcm sedih je..Nak kene sedia kan tisu berkotak-kotak ni!!Takut air mata keluar mcm air terjun lak mcm tgk citer Winter Sonata(Korean Drama)..Dah la,nak tidur..esok ada kelas tambahan pukul 8..(Benci..)Bye!!

Thursday, 22 September 2011

Infinite Teaser!!

Salam,Annyeong!!Uwaah!!Infinite teaser untuk dorang punya Repackaged Album dah keluar!! Aigoo, Myungsoo oppa!!(nosebleed)Uh,can't wait for the full MV!!

Sunday, 18 September 2011

HuhGak Hello!!

Hahaha,tau x HuhGak tu sape??Hahaha,kita pon x tau..tp katanya dia winner dlm rancangan Superstar K2 mcm Akademi Fantasia  tp versi Korea..Tp suara dia sdp!!Walaupon muka dia mcm ala2 ahjusshi(pak cik) tp suara dia mmg sdp!!Tgk MV dia pon best+sedih!!Mula2 tgk sbb ada B2ST Junhyung kat dlm MV tu tp bila tgk banyak kali,lagu nya dah stuck kat dlm otak!!Hahaha,nak tgk x??Tgk la kat bwh ni.. 
Yg ni masa dkt Music Bank ari Jumaat tu..Dia nyanyi dpt rasa!!Bkn dpt rasa manis ke masam tp dpt rasa dia punya perasaan bila nyanyi lagu tu..

Friday, 16 September 2011

Adventure!!

Hahaha,bkn la nak kata kan adventure pegi hutan ke apa..Cuma pegi rumah open house kawan je..Mula2 tak rancang pon nak pegi rumah Syiema lps rumah Amira..Dah la tu masa tu hujan lak tu..Kitaorg redah je hujan..x de la redah je,ada payung la..x kan la hujan lebat nak redah je..Pakai payung pon basah gak..Dah sampai rumah syiema tu,kitaorg lap la kaki guna tuala dia..Tp masa jalan kaki tu..orang asyik pandang kitaorag je..tau la cantik#perasangila..Tak de la..agak2 nya dorang pandang kitaorg ni pelik kot..ada ke jalan kaki dah la tu bwk payung gambar Pooh!!ngan Strawberry warna pink lak tu!!Tapi comel apa payung tu...Hahaha,penat giler ah ari ni..Tp best!!

Sunday, 11 September 2011

Tukar Header Blog!!

Hehehe..arini cam rajin jer nak bukak Photoshop..Jadi dah bukak tu,wat la header baru untuk blog!!Okay x?? 

Friday, 9 September 2011

Yay!!Infinite 2nd Win!!

Yay!!Infinite wins again in Mnet Mcountdown!!Uwaah!!Crying again!!Proud Inspirit!!


Infinite-Be Mine (Remix)

Sunday, 4 September 2011

Yesterday & Today..Tired Day..

Semalam dpt beli handbag baru!!Ntah naper tiba2 ayah jadi baik lak nak beli kan..Jenama Carlo Rino!! Harga pon seratus lebih!Tp lps beli bag tu tiba2 kata ada syarat kalau x beg tu tarik balik..Ingat nak suruh bayar balik rupa2 nya kene bayar ngan dpt 'A'..Kira ok la kan..tp kalau dpt 1 A makna nya dah bayar RM5..Aish..kalau camtu sampai tahun depan pon x kan habis bayar!!Tp x kisah la..terima je..elok jugak kan..jadi semangat nak belajar tuk dpt 'A'.. Lepas shopping lak,pegi la rumah Mak Usu kat Bandar Kinrara ni..sbb ada BBQ!Dah lama x wat BBQ!! Sampai je rasa mcm jiran semua org cina!Ye la,rumah kat situ semua mahal..rumah tu pon yg duduk 2 org je..tambah ngan 7 makhluk kaki empat..Kucing!!Masa mlm tu tidur x tenang langsung!kat rumah tu ada 1 bilik khas untuk Kucing jer!Boleh dikatakan mcm Hotel Kucing!Siap ada katil lagi!!Masa pukul 11 mlm tu,kucing nye dilepaskan sbb nak cuci bilik kucing tu..Dah mlm tu terjerit-jerit sbb takut ngan kucing..sapa lagi kalau bukan *tunjukkatdirisendiri* ..Aish..sampai pukul 1 pagi pun x tidur2 lagi!! dah tidur terjaga kul 3pagi lak!! Pastu bangun kul 8!!Mmg sah x cukup 'Beauty Sleep' ni!! Tp pagi2 ni,elok lak boleh pegang kucing...tp lps tu bersin lak!!Ye la..Bulu kucing nye la penyebab nye.. Lepas tu pegi KL raya kat umah TokUcu..kat situ pon ada kucing gak!!Tp 1 je la..x de la ganggu kan..Lps tu balik umah..Mmg penat la!Dah la esok sekolah!!Uwaah!!Cepat nye cuti abis!!Naper x sambung seminggu lagi!!Tp x kisah la..Dah,nak packing gi sekolah esok!Kapur kasut pon belum lagi ni!!Bye!!
*Panjang giler ah tulis..* 

Thursday, 1 September 2011

Infinite First Win! T_T

Uwaah!!Akhirnya!!Infinite dpt gak no.1 kat Mnet Mcountdown!!Selama 1 tahun,akhirnya dpt gak!!Infinite 1st Win!!Bila diumumkan Infinite menang,happiness crying!!Semua nangis kecuali Myungsoo(L)..L nangis dlm hati tu..Dongwoo ngan Sungjong ngan Woohyun nangis,aina pon nangis!!Proud to be Inspirit!!