Sunday, 26 August 2012

See you...next year...



Assalamualaikum.

Hari ni,sebelum pergi rumah sedara mama,Pak ngah kena balik London semula.Datang sini,duduk 2 minggu je -,- Seminggu puasa,seminggu raya...Pun boleh~

Setiap tahun macam ni...Dia akan balik seminggu sebelum raya so,dapat la jugak jumpa anak buah kesayangan dia :P Eh,kejap..ANAK-ANAK buah :P

Dan macam tahun-tahun sebelum nya,mesti ada satu baju yang pak ngah sponsor untuk raya :P Apa lagi,kebas la dompet dia :P Wah,amik baju tak tengok harga! Nasib baik beli yang setakat RM 60 je :P Bajet setiap orang,tak lebih RM 100.Ngee,Aina tak ~.~ Jimat duit pak ngah :P

Lepas ni,tak ada la orang nak buli perut pak ngah je :P Lol,perut pak ngah spesies adik :P Hahaha,jahat gila -,-

Pesanan untuk pak ngah: Tahun depan,balik Malaysia,beli la barang dari sana~

Hahaha,terlebih ni -,- Tak malu mintak :P

Dan hari ni jugak...last day cuti sekolah -_____- Esok Ujian -_________- Tak baca buku lagi -________-
Dah la Sejarah dengan Agama -_______- Kena baca jugak kalau tak mesti termenung je...

Argh! Kenapa ujian ditangguhkan lepas raya,KENAPA ;____;

Lol,tak boleh buat apa -,- Dah terjadi so,kena usaha je la -,-'

So,bye...Nak dapat feel study dulu :P Baru boleh masuk~ Hahaha,bye ._.

Change blog design~ Hahaha,pink ._. Entah sejak bila terjebak dengan warna pink -,-


Hello~!



Assalamualaikum.

Oh Mai,dah dekat sebulan tak update blog -___- Mana tak nya kalau asyik pergi tumblr dengan asianfanfic je -,- Blog nya dilupakan -,-' Punya la lama tak update,baru sekarang nak...Sigh.

Hari ni baru dapat duduk rumah :P Dari hari sebelum raya sampai semalam,mana nak duduk rumah. Hari sebelum raya tu dah dekat kampung dah,Subang dulu! Lepas dah solat raya,salam,dapat duit raya baru bertolak pergi Terengganu.Balik Terengganu hari Jumaat.Semalam pulak,pukul 10 pagi pergi KL,pergi 2 buah rumah,kira open house la :P

Sebenarnya,hari ni tak la dikatakan duduk rumah -,- Nanti petang kena pergi rumah err...sedara mama kalau tak silap :P Hah! Hamik kau! Memang raya betul! Seminggu tak duduk rumah -,-' Dah la Isnin tu ada ujian!

Haih,kenapa la ditangguhkan..Asal la tak buat je sebelum raya -,-' Buku pun tak dipegang.Tak sempat :P
Sempat sebenarnya tapi malas nak baca :P Online boleh la ~.~

Blog ni...rasa nak tukar la -,- Dah lama tak tukar :P Boring -,- Tengok la kalau rajin~ Mungkin lepas ujian nanti ke....mungkin =_=

Hahaha,chao~