Saturday, 20 October 2012

Kafein punya pasal =__=



Assalamualaikum.


Haih...elok tadi rasa nak tidur,tak dapat -,-' Ni semua sebab minum air kopi...Kopi hazelnut old town tu :P Bukan kopi hitam yang pahit tu.

Tadi,pukul 8.15 sebenarnya study maths.Ye la,final exam nak dekat tapi masih lagi online =__= Dah la dengar-dengar,katanya tahun depan punya kelas dirombakkan.Memandangkan pengetua sekolah pun dah tukar,dulu pengetua perempuan tak ada lah tegas mana tapi sekarang....dah pengetua nya lelaki memang ahgwbhgfh =__=

Masa buat math tu,baru pukul 8.30,mata dah berat =__= Ha,camne tu...Last-last,buat la kopi.Patutnya buat milo tapi...takut lagi mengantuk :P

So,dalam pukul 10.30 tu,ingat nak tidur tapi....segar la pulak matanya -,-' Ni Aina seorang je yang terjaga ni :P Hohoho,kafien punya pasal,alamatnya tidur pukul 12 malam nanti la ni -___-

atau lebih :P

So,sekarang ni pun tak tahu nak buat apa .__. Mungkin baca fanfic atau pergi spazz pasal pinkfinite? Who knows :P

Hahaha,okay la....otak kosong,tak ada idea nak taip apa lagi so...

Bai~


orang lain rumahnya bising dengan sorakan...rumah aina.....into the dream world -,-

Thursday, 11 October 2012

My feelings... | School :P




Assalamualaikum.


Sebenarnya ni.....tak tahu nak taip apa -.- Cuma....rasa nak menaip je....Jadi,kalau ada benda yang merapu,mengarut tu,harap faham :P

Sebenarnya minggu lepas...kot kalau tak silap ._. Aina ada la jugak taip satu entry ni tapi masuk draft. Sebabnya.....hahahaha,kalau dorang baca ni,memang....~Hancur hatiku~ lol....

Dorang baca memang....habis la Aina -,- Nanti kang jadinya janggal so....taip masuk draft je la :P Tak lama lagi delete la tu.Setakat nak luahkan perasaan je -.-



So....there's exactly a lot have been going through my mind lately....and I just can't put my tongue on it ._. I mean,this kind of things,this kind of feelings,I just can't seems to....let it out,express it ._.

I mean like,I've finally understand by what it meant by there's no one that you could trust in this world.There's no FOREVER in this world....no,none,zero,na'da.

Lol,speaking tetiba :P Lantaklah selagi dah luahkan apa yang Aina tengah rasa sekarang ni -__-

Okay! Okay! Cut the drama and story pasal sekolah pulak :P Nama pun pelajar sekolah so,mesti akan ada punya cerita dekat sekolah :P



Okay,minggu ni,sekolah cuma hari Selasa dengan Rabu je :P Tu yang hari ni boleh online tu ~.~

Tapi nak online pun tak boleh sangat sebab final exam nak dekat...So....yeah,memang jahsdbkhdgcb....

Tak sabar bila dah habis exam nanti! Nak tengok J-Movie,nak tengok J-Drama,nak tengok Anime,nak tengok Apink news,nak tengok BOAF dengan OMS balik...

OH MAI GAH,CEPAT LA HABIS EXAM ;___;

Memang busy la nanti masa cuti sekolah dengan dunia internet nya :P lol...Ah,lupa nak tambah lagi satu,kuruskan badan adik yang buncit lagi besar dan lembut macam patung bear :P Badan dia kalau dipeluk memang best sebab lembut :P

Disebabkan adik tahun depan masuk sekolah menengah,dah form 1 so,Aina sebagai kakak dia yang lagi baik hati dan menawan ini //ceh wah,perasaan minah bedah ni =__= kena la tolong dia untuk kuruskan badan.

Elok jugak~ Tak ada la nak malu kan,tak ada la asyik nak beli baju besar dan warna gelap setakat nak tutup perut dia yang bulat tu....dan tak ada la kena buli tahun depan :P Serius ni ._. Tahun ni pun....walaupun tak dikategorikan sebagai buli tapi tetap sakitkan adik dari segi fizikal.Kesian dia,lebam tahu ;__;

Walaupun Aina ni sebenarnya nampak macam kakak yang jahat,yang suka 'act like a boss' kepada adiknya,tapi tu semuanya luaran je.Dalaman nya siapa yang tahu :P lol....tetiba je -,-'

Kata nak cerita pasal benda dekat sekolah,last-last....melalut ke lain -,-' Biarlah :P


Urgh,perut tiba-tiba buat rock concert tak diundang -,-' So,bai~Nak cari makanan :P lol...

Bai~!